Ga naar de inhoud

Onze tarieven voor naamswijziging

Naamswijziging.nl is met meer dan 20 jaar ervaring, dé specialist op het gebied van voornaamswijzigingen. Hierdoor zijn wij in staat de tarieven relatief laag te houden, terwijl tegelijkertijd een hoge kwaliteit en maatwerk wordt geboden.

Wij hanteren als regels een vast tarief, zodat u vooraf exact weet wat u betaalt en niet later wordt geconfronteerd met allerlei extra (onverwachte) kosten.

Indien uw zaak in aanmerking komt voor door de overheid gefinancierde rechtsbijstand (ook wel genoemd: pro deo), kan een naamswijziging al vanaf € 237,- inclusief BTW en rechtbankkosten. *

Een vaste prijs: vooraf duidelijkheid en geen verrassingen achteraf.

Indien u geen gebruik kunt maken van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand, staan wij u gaarne bij voor een voorafgaand bekend, gefixeerd bedrag. Voor dat bedrag verzorgen wij voor u de gehele procedure van a tot z. Wij garanderen u dat u voor de procedure in eerste aanleg nooit meer dan dat bedrag aan ons zult betalen.

Omdat het honorarium afhankelijk is van de aard van het verzoek en eventuele mogelijke complicaties, verzoeken wij u het intakeformulier of contactformulier in te vullen. Aan de hand van die informatie, zal u direct (geheel vrijbijvend) een passende voorstel worden gedaan.

* bij door de overheid gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging)

Naamswijziging.nl staat u graag bij op basis van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Feit is echter dat de Raad voor Rechtsbijstand nog slechts in een beperkt aantal gevallen een toevoegingen afgeeft voor voornaamswijzigingen. Dit aangezien de Raad voor Rechtsbijstand verlangt dat sprake is van aantoonbare hinder in het maatschappelijk functioneren. Deze hinder moet worden bewezen middels een schriftelijke verklaring van een deskundige.

Indien uw inkomen onder toevoegingsgrenzen ligt en u van mening bent dat u voldoet aan dit strenge criterium, kunt u via ons een toevoeging aanvragen. Neemt u daarvoor telefonisch contact met ons op: 030-698 20 30.