Meteen naar de inhoud

Wat is de meerwaarde van naamswijziging.nl ?

  • door

Voor een verzoek tot voornaamswijziging heeft een advocaat nodig. U bent in Nederland gelukkig vrij om uw eigen advocaat te kiezen. Daarbij is het van belang om te weten dat elke advocaat zijn of haar specialisme heeft en binnen dat specialisme vaak ook weer zich kan specialiseren. Zo zullen er veel advocaten (en ook niet-advocaten) aangeven dat zij ook naamswijzingen doen, maar de vraag is hoe vaak zij dit doen en hoeveel ervaring zij met dit specifieke onderwerp hebben.

Daarnaast zijn er initiatieven op internet bekend, waarbij commerciële bedrijven, niet-advocaten (dus niet-geheimhouders) zaken ‘oogsten’ om deze vervolgens door te verkopen aan advocaten die bereid zijn hiervoor te betalen. Vooraf weet u dan niet welk advocatenkantoor uw zaak dat zal gaan behandelen.

Alleen naamswijziging.nl heeft bewijsbaar meer dan 17 jaar ervaring op dit rechtsgebied en die ervaring telt. Vergelijk het met een tandarts. Wilt u voor een specifieke behandeling iemand die af en toe deze behandeling verricht, of iemand die dit dagelijks doet en ook al jarenlang?

De advocaten van naamswijziging.nl hebben meer dan 17 jaar ervaring met naamswijzigingen en behandelen dagelijks dit soort belangrijke en vaak ook emotioneel beladen verzoeken. Indien u contact met ons opneemt, wordt er vrijblijvend met u contact opgenomen en kunt u zelf bepalen of u voldoende vertrouwen heeft in naamswijziging.nl.